fredag 12 augusti 2011

SSWC Torsdag


Så sammanstrålade vi så äntligen på Tjärö, patchworkers, Dfinders, och alla andra. Härligt förväntansfull stämning i luften, människor nyfikna på varandra, många nya kontakter som knyts.

Sweden Social Webcamp är ett nördkollo och knytkonferens om nya media, nya arbetssätt, digitala livsstilar; och om att sätta GPS-sändare på får för att kunna se hur de rör sig på Tjärö.

Det som är så roligt med SSWC är blandningen. Här finns mediafolk, datafolk, folk som sysslar med opinionsbildning, och allt däremellan. Som lyssnar, konfererar, äter, minglar, badar, dricker öl, dansar, spelar och sjunger.

Vi är här för att lyssna och prata. Vi ska försöka hålla tre sessioner: En om Getting Things Done; en om hur man bär sig åt för att samarbeta i agila team när det skiljer ett världshav emellan folk; och en fishbowl om hur framtidens yrkesliv kommer att se ut, om nu gränserna mellan juridiska och fysiska personer håller på att omförhandlas.

Dessutom ska vi försöka sammanfatta de sessioner vi lyssnar till. Vi livetwittrar från sessionerna på vårt twitterkonto RedpatchSE. Följ oss där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar